Lag ekte italiensk pizza hjemme
Har du drømt om en diger steinovn for å få deilig sprø pizza? Nå kan du få samme resultat med en liten pizzaovn. Ooni Koda gir deg nydelig pizza på et drøyt minutt!
Pizza finnes i mange versjoner og du kan helt klart lage god pizza uten spesialutstyr. Men selv om du bruker alle triksene i boka, blir det likevel ikke helt som på en pizzarestaurant. Årsaken til dette er at ovnen du bruker ikke blir varm nok. Høy temperatur er nemlig kritisk for visse typer pizza. Pizzaovnen Ooni Koda kommer opp i 500 grader mens en vanlig stekeovn maks oppnår 275 grader.
- Ryddesalg -50%
Testvinner
Pizzaovnen vi snakker om er ikke hvilken som helst - dette er en testvinner* og er beskrevet som en råtass på gass! Ooni Koda har stilrent design i sort og aluminium og har allerede blitt en stor suksess verden rundt.
*Ooni Koda ble testvinner i Tek.nos test av pizzaovner sommeren 2020
Kun et drøyt minutt steketid
Pizzaovnen er beregnet på utendørs bruk. Den går på gass og kobles til gass på samme måte som en grill. Ovnen er varm nok til pizzasteking etter ca. 15 min. Pizzaen blir herlig sprøstekt på 1-2 minutt. For å gjøre bakeopplevelsen komplett, anbefaler vi pizzaspade i tre eller aluminium, og med et trekk tar du vare på pizzaovnen mellom øktene.
Plasseffektiv og flyttbar
Pizzaovnen Ooni Koda tar liten plass og veier lite. Du kan felle inn bena og trekket har håndtak slik at du kan ta den med på tur, i båten eller på hytta. Selv om ovnen er liten og oppnår høye temperaturer, så slipper den minimalt med varme ned i underlaget. Den kan derfor plasseres overalt.
Frister det med nystekt, sprø pizza?